Μια πόλη γεμάτη βυζαντινά μνημεία, αγορές, τεμένη, χάνια, μουσεία και, βεβαίως, χρώματα, γεύσεις και ένα ατελείωτο μωσαϊκό ανθρώπων

''HURRIYET'' HOTEL.




Ενα πολυ απλο ξενοδοχειο 3*** και αυτο στο ιστορικο κεντρο της παλιας πολης στην περιοχη SIRKECI.
Eιναι πολυ κοντα στην θαλασσα και σε πολλα ιστορικα μνημεια και αξιοθεατα οπως στην Αγια Σοφια, στο Μπλε Τζαμι, στο ΤοπΚαπι, στο παρκο Gulhane, στην γεφυρα του Γαλατα, στο Yeni cami, στην Αιγυπτιακη αγορα κ.α.
Βρισκεται αναμεσα σε δυο στασεις του τραμ, στην σταση Gulhane και στην σταση Sirkeci ( μπροστα στον σιδ.σταθμο Sirkeci).








Eχω μεινει και σε μονοκλινο δωματιο και σε δικλινο. Τα μεγεθη των δωματιων ειναι ικανοποιητικα. Η τουαλετα στο μονοκλινο ειναι μικρη.

Διαθετουν ολα τα βασικα A/C, wifi, ψυγειο, tv.

To καλοκαιρι δεν ειχα κανενα προβλημα ως προς την διαμονη μου αλλα τον χειμωνα ηταν δυσκολα λογω ελλειψης ζεστης. Τα καλοριφερ λειτουργουσαν 5-10μ.μ και βγαζανε λιγη ζεστη. Αναγκαστηκα να ζητησω επιπλεον κουβερτες. Δυσκολη κατασταση. Για τις πρωινες ωρες δεν γνωριζω τι κατασταση επικρατουσε γιατι ημουν εξω.
Πηγαινα σε αυτο το ξενοδοχειο χειμωνα γιατι η τιμες του ηταν πολυ χαμηλες. Εχω να παω απο το 2012. Ελπιζω να εχει βελτιωθει η κατασταση.
Η καθαριοτητα ηταν καθημερινη και οι ανθρωποι του ξενοδοχειου πολυ εξυπηρετικοι.

Το εστιατοριο ειναι στον τελευταιο οροφο και η θεα ειναι αρκετα καλη.
Το πρωινο ηταν μετριο, τωρα δεν γνωριζω τι κατασταση επικρατει.



Πως θα πατε.

Η πιο ευκολη διαδικασια ειναι να πατε με ταξι.

Η δευτερη ειναι να πατε οπως πηγαινω εγω με την προυποθεση να εχετε φτασει στην Κων/πολη με λεωφορειο ή αεροπλανο και να εχετε φτασει στην σταση του τραμ στο AKSARAY συμφωνα με τις οδηγιες μου στην αναρτηση ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.

Παιρνουμε το τραμ  με κατευθυνση προς(Kabatas)  και κατεβαινουμε στην σταση Gulhane. Πορεια δεξια, στη διχαλα στριβουμε δεξια και βαδιζουμε επι της οδου Hudavendigar στο δεξιο πεζοδρομιο. Στην οδο Serdar στριβουμε δεξια και αφου περασουμε μια διασταυρωση(σε μικρη αποσταση) σε μερικα μετρα και αριστερα μας ειναι το ξενοδοχειο (Χαρτης 1).



Χαρτης 1.

Ιστορικα μνημεια κοντα στο ξενοδοχειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: