Μια πόλη γεμάτη βυζαντινά μνημεία, αγορές, τεμένη, χάνια, μουσεία και, βεβαίως, χρώματα, γεύσεις και ένα ατελείωτο μωσαϊκό ανθρώπων

''BIZIM MUTFAK'' LOKANTASI.


Απο τα καλυτερα μαγειρια (self-service) της Πολης.

Βρισκεται στην περιοχη Eminonu και θα το βρειτε πολυ ευκολα.






Ειναι ενα μοντερνο, προσεγμενο, ανετο και πολυ λειτουργικο μαγειριο.






Και σε αυτο το μαγειριο στην πρωτη γραμμη ειναι τα λαδερα χωρις βεβαια να λειπουν τα κρεατικα (οχι της ωρας), οι σουπες, τα πιλαφια, οι σαλατες, τα γλυκα.
Συνιστω να δοκιμασετε τα γεμιστα (τα καλυτερα που εχω φαει στην Πολη) και 
το γεμιστο κοτοπουλο.

2 ατομα πηραμε,
1 ντολμαδακια
1 γεμιστα
1 γεμιστο κοτοπουλο
1 πιλαφι
1 σαλατα - 2 νερα
Λογαριασμος 42 λιρες (13 Ευρω).


Πως θα πατε.


Εαν ειστε ψηλα στην Αγια Σοφια, Kapalicarsi, Μπλε Τζαμι κ.λπ. θα παρετε το τραμ και θα κατεβειτε στην σταση Sirkeci μπροστα απο τον Σιδ.Σταθ.Sirkeci. Πορεια αριστερα και θα περπατησετε στην οδο Buyuk Postane.
 
Φωτο 1.
Φωτο 2.
Αφου περασετε μπροστα απο την Buyuk Postane (Μεγαλο Ταχυδρομειο) (Φωτο 1), μετα μερικες δεκαδες μετρα στα αριστερα μας θα δειτε το υψηλο κτιριο της Deutsche Bank(Φωτο 2).
Ακριβως απεναντι και στην γωνια ειναι το μαγειριο (Χαρτης1). Φυσικa μπορειτε να πατε και απο την Αιγυπτιακη ή το Yeni cami και γενικα απο την ευρυτερη περιοχη της Γεφυρας του Γαλατα.

Χαρτης 1.









1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι έτσι όπως τα περιγράφετε. Μια καλή λύση για μεσημεριανό φαγητό όταν βρίσκεται Κανείς στο Εμίνονου. Καθαρό και οργανωμένο. Πήγαμε αφού διαβάσαμε την περιγραφή σας και δε μετανιώσαμε. Ευχαριστούμε πολύ. Γ. Η.