Μια πόλη γεμάτη βυζαντινά μνημεία, αγορές, τεμένη, χάνια, μουσεία και, βεβαίως, χρώματα, γεύσεις και ένα ατελείωτο μωσαϊκό ανθρώπων

''BALKAN 2'' LOKANTASI

Ενα ακομη λαικο μαγειριο self service της σειρας Balkan Lokantasi. Kαι αυτο οπως και το Balkan Lokantasi 1 δεν παιζεται οσο αφορα τις τιμες, την ποικιλια των φαγητων, την ποιοτητα και την καθαριοτητα του χωρου.
Βρισκεται στο Eminonu και πολυ κοντα στο Balkan 1. Δεν χρειαζεται να σας πω οτι θα φατε σε αυτο το μαγειριο, περισσοτερα φαγητα, καλυτερη  ποιοτητα  χωρου. Προσοχη 1-3 μ.μ εχει παρα πολυ κοσμο.



Η αιθουσα ειναι κανουργια, πολυ φωτεινη, λαμπει απο την καθαριοτητα, γυρω-γυρω ειναι ολο πλακακι, το ιδιο και το πατωμα και οι βοηθοι καθαριζουν συνεχεια τα παντα.




Και σε αυτο το μαγειριο self service κυριαρχουν τα λαδερα. Βεβαια υπαρχει και μεγαλη ποικιλια μαγειρεμενων κρεατων, διαφορα ειδη πιλαφιων, μακαρονια, ψαρια μερικες φορες, μεγαλη ποικιλια σαλατων, πολλα γλυκα, αναψυκτικα κλπ.






Παραγγελια για 2 ατομα.
(Δεκεμβριος 2017)

1 Σουπα κοκκινες φακες
1 Μουσακα
1 Κοτοπουλο με πατατες
1 Κεφτεδακια με πατατες
1 Πιλαφι
1 Νερο
1 Coca

Λογαριασμος 30 L  (6.5 Ευρω)



Πως θα πατε.


Φωτο 1.
Το Balkan Lokantasi 2 βρισκεται στην περιοχη Eminonu και επι της οδου Ankara και οχι μακρια απο την σταση του τραμ Sirkeci. Eαν φτασετε ως εδω με το τραμ ή ειστε στην ευρυτερη περιοχη της Γεφυρας του Γαλατα, με σημειο αναφορας την σταση του τραμ θα παρετε ανηφορικη πορεια. Θα βαδιζετε στο δεξιο πεζοδρομιο, σε μικρη αποσταση απο την σταση και στο απεναντι αριστερο πεζοδρομιο θα δειτε την στοα που οδηγει στο Balkan Lokantasi 1 (Φωτο 1, Χαρτης 1).



Φωτο 2.





Συνεχιζετε την πορεια σας και σε πολυ μικρη αποσταση θα δειτε στο πεζοδρομιο που βαδιζετε το Balkan Lokantasi 2. (Φωτο 2, Χαρτης 1)






Xαρτης 1.

1 σχόλιο:

Κωστας είπε...

Οτι ακριβως εγραψα και για το νουμερο balkan lokantasi 1.ιδιες φοβερες τιμες και ποιοτητα αλλα καλυτερο περιβαλον.Εντυπωση μου εκανε που στα 50 περιπου λεπτα που χρειαστηκαμε για να φαμε και να ξεκουραστουμε λιγο τα υπολοιπα τραπεζια γεμιζαν σχεδον 3 φορες σε αυτο το διαστημα.ετρωγαν σε 15-20 λεπτα και εξαφανιζοντουσαν.
Εχει και πολυ ωραια γλυκακια,παστες κτλ.Περιττο να πω οτι κι αυτα ητνα τσαμπα...